Cv Ketels

remeha ketel

Wij zijn thuis in de toonaangevende merken voor uw cv-ketel en warmwatervoorziening, zoals Remeha en Nefit. Wij adviseren over het juiste toestel voor uw situatie, leveren voor scherpe prijzen en zorgen voor een vakkundige installatie. Wij geven u gratis advies over de servicemogelijkheden. Daarnaast zullen wij u ook aangeven welk maandbedrag van toepassing is bij de cv-ketel, combiketel of het warmwatertoestel in uw woning. een ding kunnen we u echter op voorhand zeggen: Bij ons bent u verzekerd van de beste service, tegen de concurrerende abonnementskosten.

U heeft de keuze uit de volgende abonnementsvormen:

Onderhoud:

Via het Onderhoudsabonnement krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten en eventuele kosten bij storingen, vallen binnen het abonnement.

Service Plus:

Met het abonnement Service Plus verrichten we periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan we garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn echter voor uw rekening.