Aanleg Electra Installaties

Ook voor elektra werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Van kleine storingen en reparaties tot de aanleg van een geheel nieuwe installatie.

Storingen en reparaties

Een storing aan u elektrische installatie kunnen wij snel voor u oplossen. Met moderne meetapparatuur kunnen wij de storing snel lokaliseren en verhelpen. Daarnaast repareren we bijvoorbeeld dimmers, travo’s, verlichting etc.

Vervangen meterkastopstelling

In het verleden werden meterkasten niet met een aardlekschakelaar uitgevoerd. Om gevaarlijke situaties te voorkomen is een goed functionerende aardlekschakelaar heel belangrijk! Als in u woning nog een verouderde meterkast zit is het verstandig deze te vervangen. Wij kunnen de meterkastopstelling vervangen voor een kast met hoofdschakelaar, aardlekschakelaar en installatieautomaten. In veel gevallen kan een standaard meterkastopstelling gemonteerd worden indien dat niet past stellen we een maatwerk kast samen.

electra1 electra2 electra3

Meet en regeltechniek

De aansturing van de technische installaties behoort ook tot het werk van de elektriciens. Voorbeelden hiervan zijn het monteren van een weersafhankelijke regeling, zone regelaars en na-regelingen. Het voordeel voor U is dat er een aanspreekpunt is om de verschillende werkzaamheden optimaal op elkaar af te stemmen.

Duurzame oplossingen

Het energieverbruik kan gereduceerd worden door gebruik te maken van bijvoorbeeld bewegingsmelder, schemerschakelaar en LED verlichting. Zelf energie opwekken kan ook met zonnepanelen. Heeft u een elektrische auto of fiets ? Wij leveren en installeren laadstations voor private en semi-openbare terreinen. Wij denken graag mee om ook bij U een passende oplossing aan te bieden.

electra4

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *